Friday, 19 September 2014

Assalamualaikum wahai silent readers yang setia. 

     Seriously lama sesangat aku tak update blog. Memang rasa rindu nak update tapi masa terlalu cemburu dengan kehidupan aku sekarang. Actually, banyak nak cerita ni. Tapi macam mana nak start aku tak tahu dari mana aku nak start carut aku kat sini. Em, korang rindu aku tak? Jawab dalam hati je tau..

    First, aku cerita pasal PLKN eh? Ke korang dah bosan pasal PLKN ni? Lantak ah, aku nak story jugak.. Tarikh aku lapor diri 06 April kat Kem PLKN Batu Jong, Kuala Krai. Malam sebelum aku kena lapor diri tu, memang excited giler nak pegi memang baju ape semua dah packed awal-awal lagi. Esoknya bila dah nak gerak pegi kem, sumpah wa cakap lu sedih bhaii. Dalam kepala aku time tu "Best ke kat sana?", "Macam mana tempat tu, cantik ke tak?", "Dapat ke nak survive 3bulan kat sana?" pendek kata, semualah terfikir.. Haaaaa. Experience kat sana dah pun bermula. Aku stay kat sana tak lama. Hanya dua bulan. Time nak balik lagi la sedih. semua member aku tinggal kerana satu sebab sahaja. Banyak yang aku belajar kat sana tentang LIFE! So, PLKN is the best superb ever.

Missed the life :(